Skip to content

Texels wandel weekend

Waddeneiland Texel kent vele unieke natuurgebieden. Nergens in Nederland is zoveel variatie in landschappen op de vierkante meter als op Texel. Kleurige heidevelden, bijzondere kwelders, natte duinvalleien, droge duinen, loof- en dennenbos, uitgestrekte stranden. Kortom een uniek stukje Nederland!

Het programma ziet er als volgt uit!

Vrijdag: aankomst om 14.00 uur op het eiland waar we starten met een korte aangelijnde wandeling van +/- 1,5 uur waar de honden en baasjes elkaar al vast kunnen leren kennen. Vervolgens rijden we naar de accommodatie waar we jullie verzorgen van een welkoms drankje en diner.

Zaterdag: maken we een heerlijke aangelijnde dag wandeling door de duinen met 2 kleine stukjes over het strand. Na de wandeling is er mogelijkheid om zelfstandig nog ergens wat te drinken of een winkeltje te bezoeken.

Zondag: maken we een halve dag wandeling waar de honden op veel stukken lekker los mogen. We zullen eindigen bij een strand tent waar het mogelijk is om op eigen kosten lekkere warme chocomelk met appeltaart te nemen (of wat anders natuurlijk)

 Tussen 15.00 – 16.00 uur is het vertrek naar huis gepland.

  • 2 honden per persoon, meer in overleg
  • Geschikt voor baas en hond met een goede gezondheid en een basis conditie
  • 2 persoons slaapkamer.
  • Minimaal 6, maximaal 10 deelnemers

Texels wandel weekend

€295,-

Datum: 1 t/m 3 oktober 2021 Vol!!!

Welkoms drankje
2 overnachtingen in accommodatie
2x diner
2x ontbijt en lunch pakket
Begeleide wandelingen
Boot overtocht
Parkeer kosten
drankjes bij het diner
×

Hi!

Klik hier onder op mijn naam om direct in contact met ons te komen via WhatsApp. Ik ben dagelijks bezig met groepen en activiteiten, dus het kan soms even duren voordat ik reageer.

× Kan ik je helpen?