Skip to content

koninklijke wandeling

Een bos wandeling in de achtertuin van Beatrix. De Vuursche is onderdeel van het natuurgebied Utrechtse heuvelrug. Tussen de vorstelijke landgoederen en hun pittoreske dorpjes liggen uitgestrekte heidevelden en eindeloze bossen. 

Het is een lappendeken van voormalige landgoederen. Elk stukje van De Vuursche heeft dan ook zijn eigen sfeer. In het ene gedeelte loop je door een dicht en donker dennenbos. En verderop door een lieflijk open bos, waar de zon op de bodem valt. En onderweg kun je worden verrast door een grafheuvel. Of door een monumentale eik die daar al eeuwen staat

Hoe ziet de dag er uit?

We wandelen door verschillende soorten bossen en over het heideveld. De honden kunnen op sommige stukken lekker los maar zullen ook stukken aangelijnd zijn. Tussendoor zullen we een pauze houden waar de zelf mee gebrachte snack/lunch genuttigd kan worden. Aan het einde hebben wij nog een koninklijk aperitiefje voor u, en is de mogelijkheid om op eigen kosten wat te drinken en/of eten in een restaurantje.

hond met kroon koninklijke wandeling

Koninklijke wandeling

Lage Vuursche

22,50/p.p.

Datum: 24 mei 2020

Tijd: 9.30 tot +/- 14.30 uur
Soort wandeling: Aanlijn + losloop combi
Koninklijk aperitiefje
×

Hi!

Klik hier onder op mijn naam om direct in contact met ons te komen via WhatsApp. Ik ben dagelijks bezig met groepen en activiteiten, dus het kan soms even duren voordat ik reageer.

× Kan ik je helpen?