Skip to content

kano trekking Weerribben

Moerasbos, water, vogels en eindeloze rietvelden: de natuur in de Weerribben ziet er ongerept uit. Maar schijn bedriegt, want elke meter grond is hier door de mens gemaakt. Door het winnen van turf veranderde het landschap in een zompig gebied met waardevolle moerasnatuur. Eén groot, groen doolhof lijkt de Weerribben. Je kunt er eindeloos dwalen. Wij gaan in dit natuurgebied wandelen, kanovaren en overnachten. 

Hoe ziet het weekend eruit?

We verzamelen met een bakje koffie en thee om vervolgens een lekkere aangelijnde wandeling te maken.

Na de wandeling zullen we lunchen om vervolgens de kano’s in te pakken, met alle proviand en slaap spullen, en op pad te gaan. 

Einde van de dag zullen we aankomen bij de camping waar we gezamenlijk de tentjes zullen opzetten en een simpele maaltijd zullen koken.

De 2e dag beginnen we met een korte aanlijn wandeling om vervolgens de kano’s weer in te gaan om onze tocht te vervolgen door de smalle kreekjes.

Tijdens deze 2 dagen ga je ervaren hoe het is om ongeveer 4 uur te varen met onze bepakking in de kano. Onderweg maken we een stop om even de benen en poten te strekken.

Dit weekend is ook een goede voorbereiding op onze kano trekking Zweden reis!

Kano trekking Weerribben

185,-/p.p.

Datum: 11 en 12 juli 2020

2 dagen wandel/kano activiteiten
Kano materialen
Alle maaltijden
Overnachting camping
Tent
  • 1 hond per deelnemer, meer in overleg
  • Kano ervaring gewenst, maar niet verplicht
  • Minimum van 6 deelnemers, maximum van 12 deelnemers
×

Hi!

Klik hier onder op mijn naam om direct in contact met ons te komen via WhatsApp. Ik ben dagelijks bezig met groepen en activiteiten, dus het kan soms even duren voordat ik reageer.

× Kan ik je helpen?