Skip to content

Kano dag Valkenswaard

Kano varen op de beek de Dommel samen met jouw hond.

De Dommel is een laaglandbeek, een beek met meanders en een onregelmatige stroomsnelheid. De Dommel komt als beek ons land binnen maar verandert door de samenkomst met andere beken in een kleine rivier. Uiteindelijk mondt de Dommel bij ’s Hertogenbosch uit in de Maas. Wij varen het stuk tussen Borkel en Valkenswaard die door het prachtige natuurgebied De Malpie gaat.

Hoe ziet de dag er uit?

Wij verwelkomen jullie bij een van de oudste watermolens uit de geschiedenis met koffie en thee om vervolgens ons klaar te maken om te beginnen. We starten met een wandeling die ons in ongeveer 1,5 uur naar de kano instapplaats brengt. Deze wandeling gaat ook door het mooie natuurgebied ‘de Malpie’. 

Aangekomen bij de instapplaats zullen we eerst lunchen om vervolgens de uitleg van het kanoën te krijgen. Dan varen we over de Dommel terug. De kanotocht duurt 1,5 tot 2,5 uur.

  • 1 hond per deelnemer, meer honden in overleg.
  • minimum 6 deelnemers, maximum 12 deelnemers.

Kano dag Valkenswaard

€55,- p.p.

Datum: 13 juni 2020 of 8 augustus 2020

Tijd: 10.00 tot +/- 15.00 uur
Wandel en kano activiteit
Ontvangst met koffie en thee
Professionele begeleiding
Lunchpakket
×

Hi!

Klik hier onder op mijn naam om direct in contact met ons te komen via WhatsApp. Ik ben dagelijks bezig met groepen en activiteiten, dus het kan soms even duren voordat ik reageer.

× Kan ik je helpen?