Skip to content

HondenSUP Loosdrecht

HondenSUP Loosdrecht

€75,-

Datum: 18 september 2021

Tijd: 10.00 tot +/- 16.00 uur
Wandeling op de hei
Workshop honden-sup
Professionele begeleiding
Uitgebreid lunch pakket

Het lijkt soms zo gemakkelijk, je zet je hond op een sup en peddelt weg… Maar in de praktijk werkt dat toch meestal wel anders! Het blijkt best een beetje spannend te zijn, voor zowel de hond als zijn baasje, maar met een goede begeleiding kom je al heel snel verder! 

Deze dag krijg je niet alleen maar een Workshop honden-Sup in een prachtig natuurgebied, maar zullen we eerst een heerlijke losloop wandeling maken over de Hilversumse Heide.

De workshop wordt gegeven door IkSUP HondenSUP die een speciaal programma voor de honden-sup heeft ontwikkeld. Zo zullen we eerst met de motorboot naar hun privé eiland in het natuurgebied varen, zo slaan we de lastige en drukke stukken over, zodat jij en jouw hond in alle rust deze ervaring kunnen beleven.

Hoe ziet deze dag eruit?

We verzamelen bij de Hilversumse heide waar we starten met een wandeling over de heide, van ongeveer 1,5 uur, waar de honden lekker los mogen om hun eerste energie er uit te rennen. Na de wandeling zetten wij de lunchpakketten klaar. Na de lunch zullen we een klein stukje met de eigen auto naar Loosdrecht rijden om daar te starten met de workshop honden-Sup. Na afloop is het mogelijk om op eigen kosten nog wat te drinken op het terras.

  • Maximaal 1 hond per deelnemer!
  • Minimum 6 deelnemers, maximum 10 deelnemers.

HondenSUP Loosdrecht

€75,-

Datum: 18 september 2021

Tijd: 10.00 tot +/- 16.00 uur
Wandeling op de hei
Workshop honden-sup
Professionele begeleiding
Uitgebreid lunch pakket
×

Hi!

Klik hier onder op mijn naam om direct in contact met ons te komen via WhatsApp. Ik ben dagelijks bezig met groepen en activiteiten, dus het kan soms even duren voordat ik reageer.

× Kan ik je helpen?