Skip to content

CarniVoer is ontwikkeld door dierenartsen

CarniVoer

CarniVoer is ontwikkeld door dierenartsen die zich gespecialiseerd hebben in honden en kattenvoeding. Zij zijn niet afhankelijk van kennis van anderen omdat zij zelf de kennis in huis hebben! CarniVoer is het enige merk dierenvoeding in Nederland wat vanuit een dierenkliniek wordt ontwikkeld met en door dierenartsen.

  • Bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten zonder toevoegingen van additieven. Is glutenvrij.
  • CarniVoer is ontwikkeld door dierenartsen met veel expertise op het gebied van voeding.
  • CarniVoer bevordert de gezondheid van uw huisdier en houdt deze in optimale conditie.

Carnivoer is bij ons te koop

Via DogWalkTrail Benelux zijn er verschillende smaken KVV en 2go van CarniVoer te bestellen!

KVV bezorgen wij in de volgende gemeentes Edam/Volendam, Purmerend, Beemster en Waterland of het is mogelijk om het bij ons af te halen in Middelie. De 2go is mogelijk om via de post te versturen of mee te brengen tijdens een activiteit van ons waar u aan deelneemt.

CarniVoer kvv

Honden en katten vallen in de categorie roofdieren. Ze zijn geëvolueerd door het eten van een prooidieren en nog belangrijker, dus het eten van rauw voeding. Geef u hond wat deze normaal in de natuur zou vinden. Door te kiezen voor CarniVoer rauwe voeding neem je een belangrijke positieve beslissing voor de gezondheid van je dier. 

100% natuurlijk en een hoge smaak acceptatie.

Wat zit er in Carnivoer?

Wat zijn de voordelen voor je hond?

CarniVoer2GO

CarniVoer 2Go is qua receptuur bijna gelijk aan de rauwe mixen van Carnivoer. Het is een kant en klare gestoomde voeding die houdbaar is buiten de vriezer. Daardoor is deze ideaal om aan jouw hond te geven tijdens een weekendje weg of als je op vakantie ben, zonder dat je een vriezer in de buurt hoeft te hebben.

Ga je met ons mee op een weekendje of weekje weg, geef ons aan hoeveel en welke smaken je graag voor je hond wilt bestellen voor dit weekend of week. Wij nemen dit dan mee voor je tijdens dit weekend of week. 

Andere smaken of producten van CarniVoer bestellen vraag wat er mogelijk is!

×

Hi!

Klik hier onder op mijn naam om direct in contact met ons te komen via WhatsApp. Ik ben dagelijks bezig met groepen en activiteiten, dus het kan soms even duren voordat ik reageer.

× Kan ik je helpen?