• Lekker met je hond op stap in eigen land

Impressum

 
Hoofdkantoor DogWalkTrail
Tauernweg 5
5721 Piesendorf
Austria
B van Leeuwen
Bank: Raffeisenverband Salzburg
Adres bank: Kitzsteinhornstr. 12
5700 Zell am See (Schüttdorf)
IBAN code: AT74 3500 0000 0401 9436
BIC: RVSAAT2S
 
BTW Nr DogWalkTrail. : ATU 56614934
+43 6767601022
+43 6766267910
 
www.dogwalktrail.com
info@dogwalktrail.com
www.dogwalktrail.nl
geerdmarijke@dogwalktrail.com (vanaf 01 januari 2018)
 
Boekingsvoorwaarden DogWalkTrail:
 
• Wij raden u aan uw hond en uzelf goed te verzekeren voor uw reis. Denk hierbij aan reis-, ongevallen-, aansprakelijkheids-, ziektekosten- en annuleringsverzekering. Houdt er rekening mee dat niet alle reisverzekeringen alle (buitensport)activiteiten dekken. Check dit bij uw (reis)verzekeraar.
 
• U bent zelf aansprakelijk voor de schade die u of uw hond aan derden of aan materiaal van derden toebrengt. Met veel verschillende honden is het soms moeilijk voor de honden om in de roedel hun plaats te vinden. Dit kan in enkele gevallen problemen opleveren. DogWalkTrail hanteert strikte veiligheidsnormen, doch deelname aan onze reizen, programma’s en activiteiten geschiedt ten allen tijden op eigen risico. DogWalkTrail kan derhalve op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor materiële schade en/of lichamelijk letsel, ontstaan binnen de tijdsduur van uw arrangement.
 
• De activiteiten uitgevoerd door DogWalkTrail zijn aangepast aan een zodanig niveau dat een ieder, met gezonde lichamelijke conditie in staat wordt geacht dit naar behoren te kunnen uitvoeren. Dit geldt evenzeer voor de honden. Mocht u of de hond een medische aantekening hebben dan dient u dit op de bevestiging aan te geven.
 
• Gaat u een dag of een weekend op stap met de hond check dan even wat je voor de hond op medisch vlak nog nodig hebt. Denk aan uw tekenspray/behandeling en aan een kennelhoest enting. Wij stellen een goede anti vlo behandeling verplicht. U bent ook verplicht te melden dat uw hond een besmettelijke ziekte heeft. Dit om onze andere honden gasten te beschermen. Vergeet niet uw inentingsboekje/dierenpaspoort mee te nemen als u gaat overnachten met de hond.
 
• U kunt bij DogWalkTrail een Annuleringsregeling afsluiten voor het geval u vanwege ziekte van uw hond dient te annuleren.
 
Deze annuleringsregeling geldt uitsluitend voor de hond. Voor het bedrag van 5% van uw totale reissom kunt u kosteloos annuleren indien uw hond om medische redenen niet kan deelnemen aan de reis en u daardoor genoodzaakt bent uw reis te annuleren. U dient bij annulering wel een medisch attest (verklaring) van uw dierenarts te overleggen. Let wel deze regeling betreft geen annuleringsverzekering en is slechts van toepassing op bovenstaande situatie en derhalve niet op deelnemende personen aan de reis. Wij raden u ten allen tijden aan om voor alle personen een annuleringsverzekering (en vanzelfsprekend ook een reisverzekering) af te sluiten. Mocht u deze regeling willen afsluiten dan dient u dit aan te geven op het reserveringsformulier. Het is niet mogelijk om de annuleringsregeling op een later tijdstip nog af te sluiten.
 
Annuleringsvoorwaarden:
 
• Bij annulering tot 6 weken voor aankomst brengen wij u 25% van de totale reissom in rekening.
 
• Bij annulering van 6 tot 4 weken voor aankomst brengen wij u 50% van de totale reissom in rekening.
 
• Bij annulering vanaf 4 weken voor aankomst brengen wij u de totale reissom in rekening.
 
Annulering door de organisator
 
• Bij onvoldoende inschrijvingen voor een bepaald programma (vermeld bij elk programma) houdt DogWalkTrail zich het recht voor een programma te annuleren. DogWalkTrail kan dit doen tot 4 weken voor aankomst. Vanzelfsprekend stellen wij u een alternatief programma voor. Indien u hiermee niet akkoord gaat zal DogWalkTrail de totale reissom terug storten.
 
• Alle foto's die DogWalkTrail gemaakt heeft of die u ons toestuurt worden gebruikt op de site of facebook pagina's van DogWalkTrail. Mocht u bezwaar hebben tegen het gebruik van deze foto’s  dan vragen wij u dit vooraf al bij uw boeking te vermelden. Natuurlijk respecteren wij uw wensen wanneer u bezwaar heeft.
 
• Natuurlijk staan onze foto’s u ter beschikking voor privé doeleinden na afloop van uw vakantie. Het maken van foto’s door DogWalkTrail houdt niet in dat wij een fotoreportage maken van uw vakantie en derhalve niet verantwoordelijk zijn voor kwalitatief goede foto’s van uw wandelingen bij  DogWalkTrail.
 
• DogWalkTrail heeft het recht om bij outdoor activiteiten zoals bij het kanovaren de baas zonder hond te laten deelnemen aan deze activiteit. Dit in het geval wanneer wij signaleren dat of de hond te veel stress heeft en/of de veiligheid niet gegarandeerd is. U kunt natuurlijk ook zelf besluiten in het geheel niet mee te doen met de activiteit. Natuurlijk zullen we dit in goed overleg met u doen en bespreken wat de verdere mogelijkheden zijn. Veiligheid voor de hond en baas staat ten allen tijde bij ons voorop.
 
• Bij het maken van een boeking gaat u akkoord met bovenstaande voorwaarden.
Terug naar boven