• Lekker met je hond op stap in eigen land

DogWalkTrail Wadden Experience weekend

 

"Nature is calling so me and my dog must go,
Paddling, Hiking & Nature
Oh we love it so"

 
Sinds het jaar 2000 gaan we bij DogWalkTrail met baasjes en hun viervoeters op pad! Dit zowel op het water als op het land.

Ook dit jaar bieden we veel waterspektakel met kanovaren en suppen. Maken we mooie wandelingen door prachtige gebieden en bieden we nog veel meer leuke sport, spel en fun activiteiten aan met honden. Ons team van gidsen is samengesteld uit goed opgeleide buitensporters. Hebben opleidingen in hondengedrag, zijn natuurlijk opgeleid en getraind in de eerste hulp bij zowel baas als hond en hebben een gezonde dosis humor. Op deze wijze kunnen we jullie een geweldig leuke en vooral veilige ervaring bieden bij een dag of weekend DogWalkTrail.

 
DogWalkTrail Wadden Experience weekend
 

Een van onze wandel activiteiten in 2018 zal zijn:

Na het grote succes van 2017 zal er wederom een weekend zijn op de wadden.
  
Locatie: Wadden.

Wanneer: vrijdag tot zondag middag (Kijk bij het blokje voor de data en de beschikbaarheid)

Combi Losloop en Aanlijn wandeling

Hoe lang: 15 tot 20 km op zaterdag en op zondag een korte wandeling met middag programma

Minimaal: 10 deelnemers

Prijs: € 195,00 p.p. met 1 hond (meer in overleg)

Inclusief: accommodatie, activiteiten eten en drinken (koffie/thee)

Exclusief: vervoer, boot overtocht, vignet per auto € 15,00, extra hond € 4,00 en overige drankjes
 
In Oktober kunnen jullie zelf ervaren hoe leuk het is op de wadden.

 
DogWalkTrail Wadden Experience weekend
 
We ontmoeten elkaar op het meetingpoint en gaan vanaf daar alvast even de heerlijke zilte zee lucht  opsnuiven waarna we gezamenlijk naar de accommodatie toe gaan.
  
We logeren 2 nachten met alle deelnemers verdeeld over 2 huizen. We zorgen dat alle ingrediënten aanwezig zijn voor een lekker ontbijt en de lunch en we gaan lekker ergens picknicken met een heerlijk gevulde picknickmand. In de avond zullen we gezellig met elkaar koken.

Natuurlijk willen we zorgen voor een lekker wandel weekend want daar staan we tenslotte voor. In het programma opgenomen is in ieder geval een wandeling van ongeveer 15 tot 20 km en een leuke speurpuzzeltocht maar vanzelfsprekend gaan we nog veel meer andere leuke dingen doen...

Fun met de honden d.m.v. onze uit de Ardennen overgevaren Buddy Trail waar jij samen met je viervoeter allerlei leuke spelletjes doet, we gaan boogschieten en we gaan het eiland verkennen met als motto "wat zijn nu eigenlijk de Wadden"
 
DogWalkTrail Wadden Experience weekend
 
Foto's: https://myalbum.com/album/tnonfskXTan4
Terug naar boven