• Lekker met je hond op stap in eigen land

Utah waterspektakel

 

"Nature is calling so me and my dog must go,
Paddling, Hiking & Nature
Oh we love it so"

 
Sinds het jaar 2000 gaan we bij DogWalkTrail met baasjes en hun viervoeters op pad! Dit zowel op het water als op het land.

Ook dit jaar bieden we veel waterspektakel met kanovaren en suppen. Maken we mooie wandelingen door prachtige gebieden en bieden we nog veel meer leuke sport, spel en fun activiteiten aan met honden. Ons team van gidsen is samengesteld uit goed opgeleide buitensporters. Hebben opleidingen in hondengedrag, zijn natuurlijk opgeleid en getraind in de eerste hulp bij zowel baas als hond en hebben een gezonde dosis humor. Op deze wijze kunnen we jullie een geweldig leuke en vooral veilige ervaring bieden bij een dag of weekend DogWalkTrail.

Een van onze Paddling dagen in 2018 zal zijn:

Het Utah waterspektakel in een nieuw jasje!

Heerlijk wandelen op de hei. Kanovaren met je hond op het glinsterende water, lekker wandelen langs de plassen met hier en daar een spel. Suppen met je hond door smalle kreekjes. Alles samen met je hond.
 
DogWalkTrail Utah waterspektakel voor baasjes & honden in Loosdrecht
 
Locatie: De Hilversumse hei en Loosdrecht
Wat ga je doen: Kanovaren en Suppen met je hond in Loosdrecht op 2 verschillende dagen.

Wanneer: (Kijk bij het blokje beschikbaarheid voor de data en de beschikbaarheid)

Losloop wandelingen en kanovaren/suppen

Prijs: € 47,50 voor de kanodag inclusief gids, kano, wandeling, lunch en/of € 55,00 voor de supdag

Inclusief: korte wandeling, boottocht naar eiland, spel op het eiland van IkSup, drankje met snackje, suptocht met www.IkSup.nl

Exclusief: Verzekeringen, lunch op zondag

Deelnemers: De Utah waterspektakel kano-dag  vindt in principe doorgang vanaf 6 deelnemers en de Sup dag bij minimaal 8 deelnemers.
 
DogWalkTrail Utah waterspektakel voor baasjes & honden in Loosdrecht
 
Programma: 

De zaterdag: We verzamelen om 10.00 uur bij het meetingpoint op de Hilversumse hei. Daar gaan we een heerlijke (losloop) wandeling maken van ongeveer 2 uur. We komen na de lunch weer terug bij de haven "de Uitkijk" en daarna zullen we richting het kanocentrum gaan. Natuurlijk krijgen jullie van ons eerst een instructie over hoe te varen met de hond. Dan gaan we te water. Lekker varen over de Loosdrechtse plassen waar als het weer mee zit nog een stop kan worden gemaakt om de honden te laten zwemmen. Na deze actieve dag is het goed toeven op het terras van de Serre bij de haven voor diegene die nog even willen nagenieten van het heerlijke kanovaren met de hond.

Voor diegene die willen overnachten is het mogelijk een kamer te huren bij de B&B www.uitkijk.com

Zondag: We verzamelen om 09.30 uur bij de parkeerplaats vlakbij IkSup . We zullen om 10.00 uur vertrekken richting Kromme Rade  om daar de honden even te laten bewegen en lekker even te snuffelen en dan lopen we terug naar de parkeerplaats. We zullen vanaf daar worden weggebracht met de motorboot naar het eiland van IkSup. Op het eiland drinken we wat en eten een snackje. Na een leuk spel op het eiland zullen we bij de instap plaats waar Ingrid van IkSup Loosdrecht een instructie zal geven, vertrekken voor een mooie tocht. Deze middag gaan jullie een heerlijke tocht maken met je hond op de Sup.


Het waterspektakel weekend is voor mens en dier met een normale conditie goed te doen. Het kanovaren met DogWalkTrail en het suppen met iKSup vindt plaats op stilstaand water. Ervaring is niet nodig. Vanzelfsprekend krijg je vooraf instructies en natuurlijk varen er instructeurs van DogWalkTrail en iKSup mee!
 
DogWalkTrail Utah waterspektakel voor baasjes & honden in Loosdrecht
 
Alle info, prijzen onder voorbehoud van wijzigingen.

Foto's: www.mijnalbum.nl/Album=CV6YLSCR

Filmpje: https://vimeo.com/217195881

Kanovaren DWT bij RTL4: Kanovaren ism Honden TV en RTL 4tv

Foto’s zijn gemaakt door Jeroen Mulder, IkSup, Finny van de Griendt, Suzanne de Lange, DogWalkTrail
en natuurlijk Ron Baltus
Terug naar boven