• Lekker met je hond op stap in eigen land

Beurzen en Events Agenda

 
Sommige events en evenementen voor 2017 moeten nog komen en we weten pas rond november de data van de nieuwe evenementen en beurzen. Rond het nieuwe jaar komen we bij jullie terug met de data voor 2018.
 
26 nov 2017 DogWalkTrail DogHappening Dogcenter Kerkwijk.

DogWalkTrail bestaat op 2 januari 2017 al weer 17 jaar en door de jaren heen hebben we ontzettend veel leuke en inspirerende mensen ontmoet met wie we al jaren goed contact hebben. Met deze  vrienden hebben we of een goede samenwerking of zij vullen ons bedrijf en aanbod heel goed aan. Op deze dag is een heel groot deel van deze vrienden vertegenwoordigd en laten je zien wat ze doen en waar ze voor staan. Nieuwsgierig? Kom dan naar de happening vol met stands, workshops en lezingen!

In 2018 zal dit zijn op 25 november

DogWalkTrail bestaat op 2 januari 2017 al weer 17 jaar en door de jaren heen hebben we ontzettend veel leuke en inspirerende mensen ontmoet met wie we al jaren goed contact hebben. Met deze  vrienden hebben we of een goede  samenwerking of zij vullen ons bedrijf en aanbod heel goed aan. Op deze dag is een heel groot deel van deze vrienden vertegenwoordigd en laten je zien wat ze doen en waar ze voor staan. Nieuwsgierig? Kom dan naar de happening vol met stands, workshops en lezingen!

Op de volgende website kun je meer vinden over dit event. DogWalkTrail Happening
 
Beurzen en Events Agenda
 
08,09 en 10 december 2017 Hond 2017 (de voormalige Winner)  RAI Amsterdam

Op Hond2017 vindt je naast de hondenshows,  clinics, workshops verzorgd door professionals uit de hondenbranche. Maak kennis met verschillende hondensporten en trainingsmethodes en daarnaast zijn er een groot aantal stands van zeer uiteenlopende organisaties en bedrijven waaronder DogWalkTrail met het reisaanbod van 2017! Kortom, een leuke dag uit voor jou en je hond!

www.hond-event.nl
 
Beurzen en Events Agenda
 
28,29 en 30 april 2017 Animal Event Beekse Bergen Hilvarenbeek.

We vinden het waanzinnig leuk dat we op het het Animal Event onze demo kanovaren weer mogen geven. En natuurlijk hebben we gevraagd of IkSup Loosdrecht dit jaar ook weer het suppen met de hond wil komen demonstreren. Wil je een stukje varen? Neem dan droge kleren mee en het is verstandig misschien een regenbroek mee te brengen. Op vrijdag, zaterdag en zondag kan je kanovaren, het suppen bij IkSup in ieder geval op zondag. En als we lief zijn mogen we misschien wel weer bij onze vriendjes Judith en Walter op de stand ;-)

www.animal-event.nl
 
Beurzen en Events Agenda
 
10 september 2017  stonden we op  de honden-dag in België. Misschien staan we hier volgend jaar weer https://www.hondenadvies.be/agenda
 
Beurzen en Events Agenda
Terug naar boven