• Lekker met je hond op stap in eigen land

DogWalkTrail DogPaddling on tour

 

River Hopping met DogWalkTrail
“Nature is calling so me and my dog must go,
Paddling, Hiking & Nature
Oh we love it so”

 
Sinds het jaar 2000 gaan we bij DogWalkTrail met baasjes en hun viervoeters op pad! Dit zowel op het water als op het land.

Ook dit jaar bieden we veel waterspektakel met kanovaren en suppen. Maken we mooie wandelingen door prachtige gebieden en bieden we nog veel meer leuke sport, spel en fun activiteiten aan met honden. Ons team van gidsen is samengesteld uit goed opgeleide buitensporters. Hebben opleidingen in hondengedrag, zijn natuurlijk opgeleid en getraind in de eerste hulp bij zowel baas als hond en hebben een gezonde dosis humor. Op deze wijze kunnen we jullie een geweldig leuke en vooral veilige ervaring bieden bij een dag of weekend DogWalkTrail.
 
DogWalkTrail DogPaddling on tour
 
Voor 2019 staat er een grote reis voor Zweden op de planning. Dus we gaan niet alleen on tour naar Italië maar wij gaan ook een DogPaddling week organiseren naar Zweden. Met een aantal ervaren opgeleide kano-instructeurs, honden-gedrags-therapeuten en mansen met diploma’s EHBO voor mens en dier ga je een aantal dagen op pad met kano, kano-kar en tent door Zweden.

We hebben ervaren dat dit ook mogelijk is om in het klein te doen in Nederland. En dus zoeken wij dit voor jullie uit via een voor onze Oostenrijkse gasten wel bekende try-out.

We willen op 2 en 3 juni 2018 een try-out River Hopping in Nederland doen.

We zullen in het gebied de Weerribben gaan varen en overnachten. Per dag zal er ongeveer 4 uur gevaren worden met onze bepakking mee in de kano. Onderweg zullen we een stop maken voor heerlijke lunch en wandeling voor de hond.

Er zal worden gevaren met onze eigen kano’s, 2 kano’s voor 2 personen en 2 honden en 1 kano voor 2 personen en 1 hond. Dat betekent dat we met totaal 7 personen en 6 honden kunnen varen. De boten zullen speciale matten/bedden hebben in de boot zodat ze wanneer ze moe zijn van het rennen en indrukken heerlijk kunnen slapen of liggen in de boten mochten ze daar behoefte aan hebben.

We overnachten in onze Bergans tipi tenten die we mee brengen in de kano en op een camping zullen opzetten. Op de camping zal er een maaltijd verzorgd worden waarna we heerlijk nog even kunnen nagenieten van de dag en kunnen uitrusten voor de volgende dag.

We zien dit weekend als een voorproef voor onze Zweedse kanoreis in 2019 waar we een aantal dagen een prachtige kano/hike trip gaan maken.

De bedoeling is dat we in Zweden gaan (wild) kamperen. Dit betekent dat het geen toilet, douche of andere luxe voorzieningen heeft. Puur natuur dus. In Nederland zullen we wel overnachten op een camping. Wel brengen wij alles in de kano mee voor de maaltijden en de overnachting.

Reissom TryOut weekend Nederland: € 185,00 p.p.

Inclusief: 1 overnachting, kano, gidsen, maaltijden.
 
DogWalkTrail DogPaddling on tour
 
Je kunt je opgeven voor dit weekend via een mailtje. Daarin vragen we je om de volgende antwoorden in te vullen.

Aanmelding: Graag mailtje sturen naar geerdmarijke@dogwalktrail.com met de antwoorden op onderstaande vragen.

Ik wil graag mee naar try-out river hopping op 2 en 3 Juni.

Graag ga ik mee met deze reis omdat ik interesse heb om mee te gaan naar Zweden in 2019 ja/nee

Graag ga ik mee met deze reis omdat ik het leuk vindt om een langere tocht te maken in een kano met mijn hond ja/nee

Wij zijn met .. personen en Ik/wij hebben ..honden mee (maximaal 2 pp)

Nadat je een mailtje hebt gestuurd krijg je van ons een bevestiging van ontvangst met verdere informatie en een officieel reserverings-formulier.
Terug naar boven